Fokus på at udvikle billige hjemmesider der giver dig bedre resultater

Fokus på at udvikle billige hjemmesider der giver dig bedre resultater

Professionelt Webdesign

Ligesom det første øjekast er vigtigt for en butik's facade, bør din hjemmeside være enestående og invitere potentielle kunder indenfor.

Vi garanterer at vores webdesigns er af høj professionel standard og vil ikke aflevere dem før du er fuldt tilfreds med designet - vi er ikke tilfredse med designet før du er.

Vi bruger kun de bedste pixels.

Informations Hjemmesider

Informations Hjemmesider

En 'Informations Hjemmeside' er nøglen til at få en billig hjemmeside i et professionelt design for din forretning. På trods af en 'Informations Hjemmeside' giver dig en billig hjemmeside, nyder du stadig godt af den samme professionalisme og support fra Lindkold Webdesign som en større hjemmeside gør.
Læs mere »

Re-design af Hjemmesider

Re-design af Hjemmesider

Som Internettet udvikler sig og design trends ændrer sig, vil din hjemmeside også ældes og have mindre effekt på dine besøgende - resulterende i faldende besøgstal og effektivitet. Et re-design af din hjemmeside er den ideelle løsning for at få din side "back to life"!
Læs mere »

Content Management Systems

Content Management Systems

Et Content Management System (CMS) er en type hjemmeside hvor du selv nemt og ubesværet kan opdatere indholdet. Vi benytter Joomla CMS der er udviklet med brugeren i fokus. Hele udviklingen af Joomla CMS er lavet med det formål at det skal være alsidigt og lettest muligt for ejeren af hjemmesiden at administrere sin side.
Læs mere »

Få et tilbud her!

Hjemmeside Detaljer

Skal udfyldes

Kontakt Detaljer