Vi tilbyder dig den komplette løsning til din forretning

Vi tilbyder dig den komplette løsning til din forretning

Our Office

Designeren kender til kode - og koderen kender til design hos Lindkold Webdesign. Et gennemgribende kendskab til æstetikken og de egenskaber der regerer på internettet er en forudsætning for at skabe flotte hjemmesider. Websider i år 2009 kombinerer vidt forskellige elementer. Vi er stolte af at designe i stærk men let kode som kan det du forlanger og vi ved at hjemmesider skal være unikke.

 

Professionel Kode

Bare fordi din hjemmeside ser indbydende ud og er let at finde, er det ikke ensbetydende med at den ikke kan være raffineret. Vi skriver korrekt og validerende kode, hvilket vil sige at vi overholder de standarder og regler der gælder for webdesign. Det betyder, at hjemmesiden ser ens ud i alle browsere, på PC og Mac, og er mere populær hos søgemaskiner som f.x. Google. Resultatet er en side som ikke bare fungerer i alle browsere, den ser også ens ud.

 

Kend Dit Publikum

Det er let nok at få en hjemmeside til at se godt ud men hvis du ikke ved hvem du henvender dig til, spilder du din tid. Vi vil sammen med dig sørge for, at vi når de rigtige mennesker - og bliver ved med det. 10.000 hits om dagen betyder intet, hvis det ikke er potentielle kunder. Her kan søgemaskineoptimering hjælpe dig. Al omtale er dog god omtale og din side må have en bred appel hvis du vil øge dit kunderegister.

 

Søgemaskineoptimering - SEO

Bliv synlig i søgemaskinerne med Search Engine Optimization - SEO. Lindkold Webdesign hjælper dig med at få en god placering på søgemaskinerne. Det gør vi bl.a. ved at fokusere på indholdet på siden, links ind og ud af siden, fornuftig brug af META-oplysninger med de bedste nøgleord for netop din side, optimal navngivning af siderne, god semantisk opbygning, optimering af headlines, layout i CSS, menu'er uden JavaScript etc. Læs mere om søgemaskineoptimering her.

 

Altid Her For Dig

lifesaverVi sætter en ære i at være der hele vejen igennem, ikke kun med design af din hjemmeside, men også efter færdiggørelsen. Hvis du har nogle ændringer eller opdateringer til din hjemmeside er vi altid klar til at hjælpe.

Ingen Fagsnak

questionAt designe og implementere en webside kan virke som en stor udfordring. Hvis du ikke er en teknisk person, kan terminologien alene virke skræmmende. Lindkold Webdesign guider dig igennem hele processen for at få en billig hjemmeside med flot design - fra din henvendelse til siden er færdig og ligger klar på internettet. Vi afmystificerer de tekniske udtryk og forklarer dig hvad du har brug for og hvad du bør vide.

En Komplet Løsning

completeLindkold Webdesing giver fuld service hele vejen igennem, fra design af hjemmesiden, og frem til siden er uploadet og ligger klar på nettet.

Så husk at Kontakte Os for at sikre at din hjemmesides præsentation på nettet er så god som den kan være!

KontaKt Os