Service og support der sikrer din hjemmeside succes

Service og support der sikrer din hjemmeside succes

Web Services

Som en del af det at tilbyde en komplet løsning når det kommer til udvikling af en billig hjemmeside tilbyder vi også mange andre services der kan være kritiske for din hjemmeside såsom CMS.

Vi tilbyder også andre unikke services som de fleste vil kunne få glæde af - vi tilbyder muligheder som sammeholdt med mange års erfaring kan sikre, at du får det optimale ud af din hjemmeside.

Bestil dit webhotel her

www.one.com

Vi anbefaler hosting hos One.com da de tilbyder et stabilt og billigt webhotel - for kun kr. 11,25 pr. md. Derudover har det gode vejledninger og en god support bl.a med mulighed for chat-support. Se mere på: www.one.com

Søgemaskineoptimering

Search Engine Optimisation - Google

Vores Søgemaskineoptimering må virke siden flere af vores kunder ligger højt placeret på Google og andre store søgemaskiner. Vi optimerer hjemmesider i tæt samarbejde med kunden og implementerer søgemaskineoptimeringen allerede i designet for maksimal udnyttelse af de søgeord der er vigtige for netop din side. Dette kan suppleres med andre muligheder.
Læs mere »

CMS - Content Management System

Content Management Systems - CMS

Lindkold Webdesign tilbyder både en skræddersyet eller Joomla CMS løsning til din hjemmeside. Et CMS gør det let og simpelt for indehaveren at administre sin hjemmeside.
Læs mere »

eCommerce Løsninger

eCommerce

Få implementeret en webshop på din side og kom i gang med at sælge dine produkter 24-timer i døgnet. En eCommerce løsning fra Lindkold Webdesign er simpel at administrere og giver dig fuldt overblik over din lagerbeholdning.
Læs mere »

Klient eksempel

Aptering ApS

Aptering ApS

Aptering Aps er et entreprenørfirma fra hovedstadsområdet der tilbyder billige håndværkere. De har rigtig god service og har lavet flere spændende projekter...

Læs mere »