Service og support der sikrer din hjemmeside succes

Service og support der sikrer din hjemmeside succes

Søgemaskineoptimering

Vi integrerer Søgemaskineoptimering (Search Engine Optimisation - SEO) allerede i planlægningen af hjemmesidens design. Vi optimerer først og fremmest din hjemmeside med relevante nøgleord for netop din forretning. Se eksempler på vores evner boksen til højre.

Mere Trafik

Search Engine Optimisation - Google

Med en fornuftig søgemaskineoptimering er det muligt at skabe meget mere trafik til din side ved at gøre din hjemmeside mere synlig i store søgemaskiner som Google. Vores søgemaskineoptimering er baseret på flere elementer og er forskellig fra side til side og fra branche til branche. Da søgemaskinerne kan tjene store penge på deres effektivitet holder de kortene tæt til kroppen og fortæller ikke hvad der er mest effektivt men nogle metoder er dog mere effektive end andre. Det udnytter vi til fulde. Derfor er det også muligt for dig at få en billig hjemmeside der samtidig er søgemaskineoptimeret.

Hvordan

Det gør vi bl.a. ved at fokusere på indholdet på siden, links ind og ud af siden, fornuftig brug af META-oplysninger med de bedste nøgleord for netop din side, optimal navngivning af siderne, god semantisk opbygning, optimering af headlines, layout i CSS, menu'er uden JavaScript etc.

Få det Nu

Lindkold Webdesign tilbyder at lave søgemaskineoptimering specielt til din side. Da din hjemmeside er unik er søgemaskineoptimeringen det også. Så lad os høre fra dig og hjælpe dig til at få mere trafik.

Contact Us

Klient eksempler

Aptering ApS

Aptering ApS

Aptering Aps bad om SEO for søgetermerne "billige håndværkere" på Google. De ligger pt. nr. 1 blandt over 70.000 hits.

Se Google's resultat

Phat-Shades

Phat-Shades

Phat-shades bad om SEO for søgeordet "phat shades" på Google. De ligger pt. nr. 1 blandt over 400.000 hits.

Se Google's resultat