Fokus på at udvikle billige hjemmesider der giver dig bedre resultater

Fokus på at udvikle billige hjemmesider der giver dig bedre resultater

Re-design

Lad ikke din hjemmeside blive forældet da det hurtigt giver dine konkurrenter en fordel. Efterhånden som Internettet udbreder sig og næsten alle virksomheder er repræsenteret, begynder kapløbet om at være foran resten og holde sin hjemmeside opdateret med et moderne udseende.

Hold din side opdateret

En af hovedgrundene til at kunder ønsker et re-design er fordi tiden er løbet fra deres hjemmesides design.

Ligesom design i tøj, biler og mode oplever forskellige trends - udvikler webdesign sig hele tiden. Gennem et re-design af din forretnings hjemmeside kan du fastholde besøgende på din hjemmeside og det kan få dem til blive og se nærmere på din side.

 

Mere funktionalitet

Endnu en grund til et re-design kan være at tilbyde mere indhold og funktionaltitet til både dine besøgende og dig selv.

Mange hjemmeside der blev skabt for bare få år siden var lavet som 'statiske sider' som kan være mere besværlige og dermed dyrere at opdatere - derved får meget indhold lov at forældes.

Vi kan hjælpe med at re-designe din hjemmeside til brug med at Content Management System så du kan foretage dine egne opdateringer. Derudover er der stor mulighed for at tilføje moduler til din hjemmeside som ikke ville være muligt for blotfå år siden såsom Nyhedsbreve, Arkiv, Gallerier, Webshop.

10-sekunders Reglen

Vi kender til styrken ved et godt førstehåndsindtryk. Når vi designer en hjemmeside, går vi ud fra den antagelse, at du har 10 sekunder til at overbevise en besøgende om at han vil vide mere. Informationen skal være dækkende, men hvis du ikke kan fange hans opmærksomhed i mere end 10 sekunder har du allerede tabt. Et re-design kan være det der mangler.

Re-design eksempel

CFKP (Center for Kognitive Psykologer) er et eksempel på re-designs for en af vores kunder. Mange af vores kunder har oplevet øget traffik til deres hjemmeside grundet deres re-design - et bevis på at det kan betale sige at opdatere designet på sin side.

CFKP Redesign

 

Free Quote

Få et tilbud her!

Hjemmeside Detaljer

Skal udfyldes

Kontakt Detaljer