Vi er dedikeret til at designe billige hjemmesider til din virksomhed

Vi er dedikeret til at designe billige hjemmesider til din virksomhed

Vores Arbejde

Opmærksomhed på detaljerne og et indgående kendskab til Webdesign skiller os fra andre webdesignere. Vi holder fast i en høj standard når det kommer til kvalitet. Vi sigter altid efter at yde den bedste løsning ikke bare for vores kunder, men også for deres besøgende.

Lindkold Webdesign ligger selv pt. nr. 1 på Google med søgeordene "billig webdesign" blandt ca. 500.000 hits og helt i top på Google under søgeordene "billig hjemmeside" blandt mere end 1 million hits.

 

A+ Byg ApS

A+ Byg ApS

A+ Byg havde brug for at hjemmesiden præsenterede deres information effektivt og præcist. Derudover skulle hjemmesiden være en afspejling af firmaet, idet den skulle præsentere et professionelt og dygtigt håndværkerfirma og vise deres referencer på en flot og overskuelig måde. Vi syntes det er lykkedes til fulde og vi er glade for at kunne præsentere A+ Byg's nye hjemmeside.
Link til siden »

Dansk Arbejdsformidling

Nailscph

Dansk Arbejdsformidling præsenterer med denne side en let og hurtig måde at søge om billig arbejdskraft. Dansk Arbejdsformidling har et stort kartotek over ledige - primært - østeuropæisk arbejdskraft som ønsker at arbejde i Danmark. De har på forhånd lavet annoncering og interviews så danske arbejdsgiver på en let måde kan få billig arbejdskraft. Der kan både søges om arbejdskraft og ledige kan blive skrevet op i deres kartotek via hjemmesiden. Siden præsenterer meget information uden at den virker tung at læse.
Link til siden »

Nailscph

Nailscph

Nailscph er en unik butik der arbejder efter et koncept om at man skal kunne gå direkte ind fra gaden og få en luksus manicure eller pedicure behandling hos deres neglespecialister uden forudgående tidsbestilling. Nailscph ville dog gerne have muligheden for tidsbestilling direkte via deres hjemmeside. Vi har derfor integreret et booking system på siden. Siden administreres nu af klinikken selv via vores skræddersyede CMS-system der ikke kræver forudgående teknisk kendskab. Hjemmesiden vil løbende blive udbygget med mulighed for at se og købe produkter.
Link til siden »

 

Steffen Jensen, TV2 Mellemøsten

Steffen Jensen

Steffen Jensen, TV2 News Mellemøstkorrespondent, kontaktede os med henblik på at få lavet en personlig hjemmeside og blog. Layoutet skulle minde om et magasin/blad og der skulle udover en blog integreres et fotogalleri og CMS-system på siden. Desuden er siden emne-opdelt og med info-bokse til præsentation af Steffens bøger, DVD'er og foredrag etc.

Steffen har en lang række spændende artikler, videoklip og fantastiske fotos der bliver præsenteret overskueligt og flot i både bloggen og video- og fotogalleriet. Galleriet optimerer automatisk til brugerens browservindue. Vi er stolte af at lancere siden der blev åbnet pr. april 2010 og allerede nu ligger nr. 1 på Google under Steffen Jensen.
Link til siden »

 

Aptering Aps

Aptering Aps.

Vi lavede et design fra bunden til entreprenørfirmaet Aptering. De ønskede en moderne hjemmeside med mulighed for en flot præsentation af deres referencer og mulighed for let opdatering af billeder. Derudover fik de designet logo og et farveskema som går igen i deres arbejdstøj og brevpapir.

Link til siden »

 

CFKP

CFKP

Center for Kognitiv Terapi - CFKP ønskede et re-design af en lidt umoderne side. Vi re-designede og optimerede siden til at være mere søgemaskinevenlig. Siden ligger pt. blandt de 2 første sider på Google under "kognitiv terapi" blandt mere end 140.000 hits. Re-designet har gjort siden mere moderne at se på, mere overskuelig og lettere af finde på søgemaskinerne.
Link til siden »

 

Phat-Shades

Phat-Shades

For Phat-Shades var opgaven at fotografere samtlige deres solbriller og præsentere dem overskueligt uden at siden virkede for tung. Produkterne skulle kunne vises i større udgaver på siden, men kravet var det skulle være let af finde rundt blandt produkterne. Vi fotograferede og retoucherede deres solbriller og lavede en lys, let og simpel hjemmeside til dem. Siden ligger nr. 1 på Google under deres søgeterm "phat shades" blandt mere end 400.000 hits.
Link til siden »

 

To Cope

Tocope

To Cope er et af Danmarks bedste teambuilding firmaer med et fantastisk spændende udbud af udfordringer og øvelser. De ledes af meget erfarne instruktører der sikkert og inspirerende giver deres kunder oplevelser de husker. Firmaet fik præsenteret deres arrangementer, tilbud og vilde tilbud på en elegant og overskuelig måde der ikke fjerner fokus fra budskabet.
Link til siden »

 

Puk Damsgård Andersen

Puk Damsgaard

Puk Damsgård Andersen arbejder som journalist for Morgenavisen Jyllands-Posten udstationeret i Pakistan. I forbindelse med sin udstationering har hun fundet tid til at skrive en bog krydret med flotte billeder fra livet på godt og ondt i Pakistan. Vi lavede layout og billedgalleri med et CMS-system til Puk Damsgård til hendes side der også havde til formål at promovere hendes bog. Vi ønsker hende stort tillykke med udgivelsen. Hendes side ligger selvfølgelig også nr. 1 på Google under hendes navn.
Link til siden »

Effektive Hjemmesider

lifesaverVi tror på, at et elegant design, hurtige download tider, intuitiv navigation, overlegen brugervenlighed og en søgemaskineoptimeret hjemmeside er en effektiv hjemmeside. En side lidt bedre end de andre som folk vender tilbage til.

Tilfredse Kunder

questionVi fokuserer på, at vores kunder får høj kvalitet og et professionelt produkt. Vi identificerer målet med din hjemmeside og arbejder med vores kunder til de er tilfredse med hjemmesiden.

En Komplet Løsning

completeLindkold Webdesign giver fuld service hele vejen igennem, fra design af hjemmesiden, og frem til siden er uploadet og ligger klar på nettet.

Så husk at Kontakte Os for at sikre at din hjemmesides præsentation på nettet er så god som den kan være!

KontaKt Os