Fokus på at udvikle billige hjemmesider der giver dig bedre resultater

"Fokus på at udvikle billige hjemmesider der giver dig bedre resultater

Informations Hjemmesider

En Informations Hjemmeside er den letteste måde at få en bilig professionel hjemmeside til din forretning. Selvom en Informations Hjemmeside er en billig måde at komme på nettet, vil du stadig nyde godt af den samme professionelle support fra Lindkold Webdesign som en større hjemmeside ville.

Hvad er Inkluderet?

En Informations Hjemmeside inkluderer gratis rådgivning fra os omkring dine ønsker til hjemmesiden og et professionelt design der opfylder dine krav. På trods af de fleste Informations Hjemmesider kun består af op til 5 sider er der stadig plads til fleksibilitet på hjemmesiden, f.x. da enkelte sider ofte let kan redigeres, kontaktformularer kan tilføjes og meget mere. Valget er dit!

 

Ideel for Mindre Virksomheder

En Informations Hjemmeside er ideel for mange mindre virksomheder da den giver mulighed for en billig præsentation af din virksomhed på nettet, og kan kick-starte din virksomheds potentiale online.

Vores Informations Hjemmesider passer de fleste der vil præsentere sig online, som en slags brochure-type hjemmeside eller andre mindre hjemmesider, der normalt består af op til 5 sider.

Hvis du ønsker muligheden for selv at rette indholdet på din side, så læs venligst mere i vores Content Management Systems sektion.

 

 

Hjemmeside Eksempler

Her er et eksempel på en Informations Hjemmeside vi har lavet fornylig.

Aptering Aps.

Se flere af vores webdesigns på voresportfolio sektion.

 

Lad os gøre Det!

Det næste skridt for at få din virksomhed online er at beskrive dine ønsker i formularen her til højre.

Free Quote

Få et tilbud her!

Hjemmeside Detaljer

Skal udfyldes

Kontakt Detaljer