Vores Content Management System gør din opdatering let

Vores Content Management System gør din opdatering let

Content Management Systems - CMS

Breeze CMSVi bruger Content Management System (Joomla CMS) der giver dig mulighed for at ændre og redigere siderne på dit site når du har tid og lyst fra alle steder med Internet adgang.

ScreenshotHvis du kan bruge fx. Microsoft Word kan du også let lave ændringer på din hjemmeside ved brug af et CMS der har et kontrolpanel i samme stil.

Joomla CMS er udviklet med fokus på brugernes krav og behov og er som følge deraf, et af de mest populære CMS i verden.

Hvad hvis jeg vil tilføje sider eller udvide min Hjemmeside?

Udvidelsesmoduler og fleksibilitet er nøgleord med et Joomla CMS, der let kan udvides med ekstra sektions/moduler såsom Nyhedsbreve, Galleri, Newsfeeds, Webshop etc.

ScreenshotSystemet er lavet således at alle moduler efterfølgende let kan tilføjes uafhængigt til siden - nårsomhelst.

Der er ingen grund til at begrænse sig selv fra starten. Med et Joomla CMS har du også valgmulighederne i fremtiden. CMS'et koster det samme.

Vil du rangere højere i Søgemaskinerne?

Selvfølgelig - alle vil gerne stå så højt som muligt i søgemaskinerne!

Joomla CMS er Søgemaskine optimeret 'out of the box'. Derfor er alle links (URL) til siderne på dit site relative til titel/indhold, ikke bare et langt link fyldt med - for søgemaskinerne - ubrugelige tal og numre.

Search Engine Friendly URLs

Dette er medvirkende til at din hjemmeside opnår bedre søgeresultater i søgemaskiner som Google og gør det lettere at sende links til folk der er lettere af forstå.

CMS Priser

No License FeesJoomla har (i modsætning til mange andre Content Management Systems) ikke nogle fortløbende udgifter - du betaler et engangsbeløb for udviklingen af din hjemmeside og CMS.

Vi sælger Joomla CMS som en færdig pakkeløsning til dig og din virksomhed - deri er inkluderet design af din hjemmeside, indhold/modificering og Content Management System i én samlet pris. Vi leverer færdige løsninger til vores kunder.

Vi inkluderer også én times træning i hvordan du opdaterer din hjemmside.

Joomla CMS lyder perfekt til mig - hvordan får jeg det?

Næste trin er enten at udfylde vores simple kontakt formular i boksen til højre eller Kontakt Os så vi kan give dig et tilbud på din hjemmeside med et CMS der passer dig. Vi har ingen 'standard' priser - vi ved alle kunder er forskellige og har forskellige ønsker.

Free Quote

Få et tilbud her!

Hjemmeside Detaljer

Skal udfyldes

Kontakt Detaljer